IMAGINI VIOLENTE cu bataia dintre huliganii de la Steaua si Rapid! Oameni nevinovati sunt facuti KO! VIDEO SOCANT

Autor: Sport.ro
Duminica 14 Aprilie 2013, 19:20

►Batalia pentru FINALA Cupei | Marti, 20.30: CFR Cluj - Astra; Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro

Doua grupuri s-au batut in zona Rahova-13 Septembrie. Acestia au avariat mai multe masini aflate in zona insa incidentul nu s-a soldat cu victime, din informatiile aflate pana acum.

Trei masini au fost avariate in Capitala, in zona Sebastian, duminica, in urma unor incidente in care au fost implicate doua grupuri de suporteri, cu cateva ore inainte de meciul Rapid - Steaua, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

"In jurul orei 16.55, a fost chemat un echipaj de jandarmerie in zona Sebastian, pe strada Nedeleanu Ion din Sectorul 5, unde a avut loc o confruntare intre doua grupuri de persoane neidentificate, pentru ca la sosirea jandarmilor nu mai era nimeni in zona. Au fost implicate 20-30 de persoane, care au aruncat cu pietre si sticle. in urma incidentului trei autoturisme parcate in zona au fost avariate, cu geamurile sparte. Din declaraţiile martorilor se pare ca a fost vorba despre doua grupari de suporteri stelisti si rapidisti. Grupuri de jandarmi si Poliţisti incearca sa identifice persoanele implicate si aduna probe", a spus Enache.

9 viitori comisari UE ar fi depus declaraţii de interese "incomplete, suspecte sau şocante"
BRAT