vlad radu Petrolul Ploiesti Superliga

Imagini emotionante la Petrolul. A invins cancerul si un tratament chinuitor, azi i-a transmis asta lui Mutu cand l-a vazut. FOTO

Clipe emotionante la Petrolul Ploiesti, unde jucatorii si Razvan Lucescu au fost s-au intalnit cu Vlad Radu, juniorul care a trebuit sa renunte la fotbal pentru a se lupta cu cancerul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Iulie 2014, 18:38
Data actualizarii: Duminica 13 Iulie 2014, 18:40

Anul trecut, cand s-a intalnit cu jucatorii Petrolului, Vlad Radu tocmai trecuse de o operatie grea si urma un tratament chinuitor. Acum, acesta a trecut peste boala si le-a transmis un mesaj emotionant jucatorilor Petrolului:

”Ma bucur sa va revad, va multumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ati acordat cu atata generozitate si va tin pumnii stransi sa castigati campionatul. Am simtit din plin dragostea voastra si asta mi-a dat putere sa trec cu bine peste toate uncercarile"

"Mi-am dorit de multa vreme sa-l cunosc pe domnul Lucescu, dar pana acum n-am avut posibilitatea. Am fost mai mereu in spital, urmand tratamentul, dar iata ca in cele din urma l-am intalnit. Stiam ca este un antrenor foarte bun, iar acum am descoperit si un om cu totul deosebit”, a declarat Vlad Radu pe site-ul Petrolului.

Exclusiv www.sport.ro: Citeste aici povestea integrala a lui Vlad Radu

Modifică setările cookies