Liga 1

"Iliesta" se intoarce in Liga I. Fostul antrenor al Stelei a fost prezentat oficial: "Putem fi surpriza"

Ilie Stan (49 de ani), fostul antrenor al Stelei, s-a intors oficial in Liga I. Tehnicianul a fost deja prezentat: "Vin la o echipa de traditie si voi face totul pentru a o ajuta".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2016, 09:11
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2016, 09:16

Ilie Stan a decis sa dea curs ofertei ASA-ului si a semnat cu echipa din Targu Mures, dupa ce Dan Alexa, tehnicianul care a condus formatia in prima parte a sezonului, a plecat la Concordia Chiajna.

Stan va avea o sarcina extrem de dificila la ASA, echipa cu probleme financiare, dar si sportive.

ASA ocupa locul 13 al Ligii I, penultimul, cu doar 9 puncte dupa 20 de etape. Formatia targ muresana asteapta si o depunctare de 3 puncte.

Cu toate acestea, Ilie Stan spera sa poata salva echipa de la retrogradare.

"Vin la o echipa dintr-o zona cu traditie in fotbalul romanesc. Vreau sa scoatem maximum din etapele care mai sunt de disputat. Daca vom reusit transferarea catorva jucatori de valoarea, impreuna cu lotul care este aici, cred ca putem face o figura frumoasa si, de ce nu, sa fim chiar o surpriza pentru restul competitoarelor. Este foarte greu, dar nu imposibil. Avem mult de munca, chiar daca timpul nu este de partea noastra. O pregatire buna de iarna, dublata de multa incredere ne poate duce mult mai sus", a spus Ilie Stan.

Modifică setările cookies