Liga 1

Il mai tii minte pe Maurizio Trombetta? E senzational ce a ajuns sa faca acum, la 4 ani dupa ce a plecat din Romania

Italianul Trombetta, omul victoriei istorice a CFR-ului de pe terenul Romei, in Champions League, a fost unul dintre cei mai apreciati straini care au lucrat in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015, 15:08
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2015, 15:11

Chiar daca n-a avut perioade lungi de contract in Liga I, Trombetta si-a impresionat colaboratorii si sefii. In 2008, CFR, cu el pe banca, batea in Champions League pe terenul lui AS Roma, la debutul in UEFA Champions League, si facea 0-0 cu Chelsea, in Gruia. Tot de numele sau se leaga si doua luni pe banca lui ASA Tg. Mures, in campionatul 2011 - 2012. Trombetta a parasit atunci clubul dupa ce le-a cerut sefilor lui FCM un nou contract incepand din primavara lui 2012.

La 4 ani distanta, Trombetta traieste cele mai importante momente din cariera de antrenor! Chiar daca nu e principal, italianul face parte din staff-ul unuia dintre ce mai importanti antrenori ai momentului in lume! Trombetta e asistentul lui Massimiliano Allegri la Juventus! A jucat o finala de Champions League cu supercampioana din Torino, iar sezonul trecut a castigat ambele trofee interne cu o echipa in care au stralucit Pogba, Vidal, Tevez sau Morata!

In afara de CFR si ASA Tg. Mures, Trombetta a mai lucrat ca antrenor secund la Udinese, Perugia, Napoli si Bologna, dar si manager cu drepturi depline la tineretul Regginei.

Modifică setările cookies