VIDEO EXCLUSIV Ieșirile nervoase ale lui Săpunaru, explicate de un fost antrenor al Rapidului: "Nu poate fi controlat!"

Cristi Săpunaru a fost din nou în centrul atenției, de data această cu ieșirea nervoasă de la meciul Rapid - FC U Craiova, scor 2-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 10:20
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 10:20

Căpitanul Rapidului a fost eliminat după ultimul fluier al arbitrului, în urma unui conflict cu Lorenzo Paramatti. La finalul partidei, Săpunaru l-a acuzat pe jucătorul oltenilor că a arătat sigla clubului din Craiova către galeria rapidistă, acesta fiind motivul pentru care a reacționat nervos.

Ieșirile nervoase ale lui Săpunaru, explicate de Adrian Iencsi

Anterior, cu câteva minute înainte de finalul partidei, Săpunaru a avut o intervenție foarte dură asupra lui Bauza, însă a fost sancționat doar cu cartonaș galben.

Adrian Iencsi a explicat că ieșirile nervoase ale lui Săpunaru sunt provocate de dragostea față de Rapid și de faptul că trăiește fiecare meci la intensitate maximă. Fostul jucător și antrenor din Giulești este convins că fundașul regretă acum incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova.

"Cristi Săpunaru e un jucător, un căpitan, un lider foarte implicat la echipa lui de suflet. Are evoluții foarte bune, peste așteptări, mai ales la vârsta lui. Da, își iese din fire și probabil și el realizează după astfel de partide că nu a făcut un gest tocmai ok. Ține foarte mult la clubul ăsta și orice jignire adusă Rapidului îl deranjează. El a crescut în spiritul Rapidului, de mic este rapidist, a stat în galerie la o vârstă foarte fragedă și în timp a devenit un jucător extrem de important.

Eu îl apreciez foarte mult, știu ce înseamnă să joci la vârsta asta, mai ales pentru Rapid, unde la orice greșeală poate să fie și huiduit. Eu cred că nu a fost un gest tocmai ok, el e în continuare un lider detașat, îl cunosc foarte bine și e un caracter deosebit. Numai că are aceste trăiri... trebuia roșu acolo. Văzând că Paramatti a arătat emblema, mai ales pe Giulești, ai niște tresărări de orgoliu care nu pot fi controlate după o asemenea partidă, la primul eșec pe Giulești. 

Eu sunt sigur că îi pare rău, iar dacă se va întâlni cu jucătorii adverși va da mâna. E un băiat jos pălăria!", a spus Adrian Iencsi, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

În urma eliminării de la meciul cu FC U Craiova, Cristi Săpunaru a fost suspendat două etape și amendat cu 3.000 de lei. Astfel, fundașul va rata meciul cu CS Mioveni, din ultima etapă a sezonului regulat, dar și posibilul prim duel de baraj pentru Conference League.

Modifică setările cookies