Ianis PLEACA din Romania, dupa umilinta de la nationala! Hagi anunta transferul: "E valoros, sunt mandru de el" 

Ianis PLEACA din Romania, dupa umilinta de la nationala! Hagi anunta transferul: "E valoros, sunt mandru de el" 

Gica Hagi anunta ca fiul sau e aproape de un transfer in strainatate. 

Ianis e pe cale sa semneze cu Fiorentina, club care le-a luat fata Romei si Barcelonei in batalia pentru urmasul Regelui. "Kovacs l-a pus sa-i care costumul prin aeroport. Umilinta mai mare nu exista", a tunat azi Hagi intr-o conferinta. Afla aici mai multe detalii. 


"Ianis e dorit. Sunt pe masa anumite lucruri. Le analizam si vom lua o decizie. E curtat de anul trecut din vara si cu siguranta o sa tragem o concluzie. Cand va semna ceva, o sa anuntam. Noi stim ca l-am crescut foarte bine. Sunt mandru de el, de tot ce a facut si de ce face. El e valoros, costa si o sa faca bine academiei", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat ca va decide impreuna cu Ianis la ce echipa se va transfera fiul sau. "Oferta pentru Ianis trebuie sa fie de la un club care investeste in jucatori si care lucreaza cu mintea jucatorului. Dupa aia, tehnica, tactica se invata. Trebuie sa antrenezi mintea, sa proceseze. Eu cred ca al meu are, cred ca e bun. In rest, va evolua pe parcurs. El e copilul meu, am jucat si eu fotbal si impreuna vom hotari ce e bine pentru el si pentru viitorul lui. Vom reflecta in perioada urmatoare. Ianis va avea drumul lui, depinde de el", a completat Hagi.

Presa italiana anuntase saptamana trecuta ca Ianis Hagi va evolua din luna iunie pentru gruparea Fiorentina, la echipa Primavera a clubului italian. "Confirmata venirea lui Ianis Hagi (fiul lui Gheorghe), care va sosi in iunie in schimbul unei sume ce nu este departe de un milion de euro", a notat site-ul italian.

Ianis Hagi, nascut in 1998, face parte din echipa nationala under 17 a Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat cadrul legal prin care România poate vinde și dona doze de vaccin anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies