Sambata 07 Ianuarie 2012, 18:30

"Ia sa stea Latovlevici la Steaua baaa, ia uite ma tata, ce are?" Gigi s-a enervat! Cum a vrut sa ii DEA TEAPA agentul jucatorului:


	"Ia sa stea Latovlevici la Steaua baaa, ia uite ma tata, ce are?" Gigi s-a enervat! Cum a vrut sa ii DEA TEAPA agentul jucatorului:

Transferul lui Latovlevici la Saint Etienne pare din ce in ce mai improbabil.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Daca initial pretul sau a fost de 1 milion de euro, francezii trebuie sa plateasca 1,5 milioane de euro acum pentru a-l avea pe stelist.

"Am cerut 1 milion jumate' ca sa iau 1 milion", a spus Becali la Sport.ro, insa se pare ca patronul Stelei tine de pret.

Acesta s-a suparat pe agentul jucatorului, Florin Iacob, care din punctul sau de vedere este principalul vinovat pentru intarzierea transferului.

"A venit Iacob asta sa isi bage comisioane mari in contract. Pai va zic eu cum a fost. A venit acum 7-8 luni sa ma intrebe daca e de vanzare Latovlevici, i-am zis 'da, ma, vreau 500 de mii pe el'. Dar asta era inainte sa joace baiatul la nationala si inainte sa aiba meciurile astea in Europa League. Daca nu dau 1,5 milioane ia sa stea ma baiatul la Steaua, ia gata ma tata, ce are... facem concurenta pe posturi si gata!", a spus Gigi Becali la gsptv.

Patronul Stelei s-a enervat si vrea chiar sa ii ia licenta lui Iacob: "I-am zis lui Iacob ca nu mai vede niciun ban de la mine, si ii iau si licenta! Pai nu vedeti ca ne blocheaza activitatea noastra de milioane de euro?", a rabufnit Becali.

Citeste si:
Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte azi. Ce vor discuta social-democraţii