NEWS ALERT Hermannstadt a primit răspunsul de la TAS! Ce decizie s-a luat după ce FRF i-a depunctat pe sibieni cu 9 puncte 

Hermannstadt TAS Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 16:12
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 16:17

Hermannstadt a aflat decizia luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv. 

Sibienii au atacat decizia FRF de a depuncta echipa cu 9 puncte din cauza neregulilor financiare din prima parte a sezonului, însă TAS a decis ca depunctarea să rămână în vigoare, după cum a anunțat chiar clubul. 

Comunicatul postat de Hermannstadt 

„Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare... 

Am luptat până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile!

Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga. 

Rămânem o familie unită!”, se arată în comunicatul postat pe contul de Facebook al lui Hermannstadt. 

FC Hermannstadt, depunctată de FRF pe 22 decembrie 

Revelația acestui sezon, nou-promovata Hermannstadt, a avut un start fulminant la revenirea în prima ligă. Înainte de depunctare, sibienii aveau 9 victorii, 6 remize și 6 înfrângeri în acest sezon, încheiând pe loc de play-off anul, însă în urma depunctării FRF au coborât pe poziția a noua. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!