Haosul continuă la Universitatea Craiova! Oltenii pot pierde la „masa verde” meciul cu FC Hermannstadt 

Universitatea Craiova CSU Craiova Eugen Neagoe Hermannstadt Superliga Neagoe, nemilos cu Dinamo! "Acei suporteri care nu m-au dorit din prima zi, au tot ce si-au dorit, si-au indeplinit obiectivul!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 12:57
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 13:17

Universitatea Craiova poate bifa a doua înfrângere consecutivă în campionat.

Universitatea Craiova a început cu stângul 2023. Oltenii au pierdut primul meci oficial, 0-1 cu FC Botoșani, și s-au îndepărtat la 3 puncte de FCSB și Rapid, care și-au câștigat jocurile din runda 22, 1-0 cu FC Hermannstadt, și 3-0 cu Sepsi OSK.

Oltenii nu au putut conta pe Eugen Neagoe (55 ani) pe banca tehnică. Antrenorul nu a putut fi înregistrat de clubul din Bănie din cauza contractului pe ca care acesta l-a rupt cu U Cluj. Iar din acest motiv, Universitatea Craiova poate pierde la „masa verde” duelul cu FC Hermannstadt, de pe 28 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Universitatea Craiova încă nu l-a înregistrat pe Eugen Neagoe 

Regulamentul Federației Române de Fotbal obligă cluburile să numească un antrenor în termen de 30 de zile. Numai că, perioadă a expirat pentru echipa finanțată de Mihai Rotaru. Mirel Rădoi (41 ani) și-a reziliat contractul pe 8 decembrie, iar în ultimele două partide au stat pe banca tehnică Dragoș Bon și Ionuț Stancu, ambii fără licență PRO.

„În situaţia în care antrenorul principal este demis sau demisionează în timpul sezonului competiţional, clubul are obligaţia ca în termen de 30 de zile să angajeze un nou antrenor care să îndeplinească condiţiile prevăzute la alin. 2. În situaţia în care, după demiterea antrenorului principal, antrenorul secund este numit antrenor interimar, acestuia nu i se vor aplica prevederile alineatului 2 pentru perioada de 30 de zile a interimatului”, este un pasaj regulamentul FRF-ului pentru statutul antrenorului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!