Hagi s-a dezlantuit din nou dupa meciul cu Dinamo: "In toata istoria Romaniei, Ianis e unicul care a patit asta! Niciun jucator in lume nu a fost tratat precum el!"

Hagi s-a dezlantuit din nou dupa meciul cu Dinamo: "In toata istoria Romaniei, Ianis e unicul care a patit asta! Niciun jucator in lume nu a fost tratat precum el!"

Hagi anunta ca va emite miercuri un comunicat de presa in care isi va explica ultimele critici lansate in ultimele saptamani mai ales spre conducerea nationalei U21 a Romaniei.

Hagi a fost extrem de nervos marti seara, dupa meciul cu Dinamo, dar nu din cauza partidei. Acesta a vorbit despre modul in care a fost tratat fiul sau la grupele de juniori ale Romaniei:

"Ianis nu are o promovare, cu tot ce a facut el. Nicio promovare nu a avut. Niciun jucator din lume nu e tratat cum a fost tratat fiul meu. Din toata istoria, el e unicul care nu a fost promovat. Cum alti copii au sansa, asa trebuie si el sa fie tratat. De la 14 ani el e capitan de echipa la loturi. El nu are un antrenament cu o grupa mai mare, nu cu nationala, o grupa mai mare. Tratati-l si pe Ianis cum ii tratati pe toti copiii din Romania. Uitati-va la istoria Romaniei in fotbal, un pusti care sa joace cum a facut-o el, sa fie promovat. Macar la un antrenament. In mine dati, faceti ce vreti, eliminati-ma, lasati-ma acasa, dar copiii trebuie tratati la fel"

"De la Viitorul merita sa fie convocati multi jucatori la U21, U19, U17, U15, pentru ca suntem de 5 ani campioni. La nationala mare e un bonus. Suntem campioni in ultimii 5 ani. Miercuri o sa dau un comunicat de presa si o sa vedeti. Noi muncim, eu sunt cu ei. Asta e soarta mea, o sa mi-o duc."

"Am venit in Romania, am investit in tineri timp de 7 ani si asta e tratamentul"

Hagi a vorbit si despre meciul cu Dinamo, incheiat 1-1:

"Important e ca dupa un joc bun la Botosani am venit cu un adversar bun, am jucat bine, am avut ocazii, meritam mai mult probabil, dar mergem inainte. Am dus mingea in fata portii, sunt zile cand intra si zile cand nu. Nu e usor cand joci din 3 in 3 zile. Benzar a facut un meci foarte bun, si ceilalti, dar el in mod special"

"Cu Iancu trebuie sa avem rabdare, cum am avut aproape un an cu Chitu. El isi doreste, e conectat la fotbal, o sa-i vina usor, usor. Nu va fi din prima Iancu de la inceput. Cu mici realizari, o sa ii vina. E pe drumul bun, o sa-l ajute si picioarele, si capul, va avea oxigen sa faca lucrurile cum trebuie. L-am pastrat in teren pentru ca poate sa faca diferenta in anumite momente. Rabdare cu el"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies