Hagi ii propune inca un jucator lui Gigi Becali. "Cei de la Steaua au vrut sa mi-l ia, mai aratati-mi un jucator cu cifrele astea"

Hagi ii propune inca un jucator lui Gigi Becali. "Cei de la Steaua au vrut sa mi-l ia, mai aratati-mi un jucator cu cifrele astea"

Steaua 2-1 CSU Craiova. 

Tanase, Iancu si Tosca sunt jucatorii cumparati de Steaua de la Viitorul in ultimii ani. Acestora li se adauga Mitrea si Aganovici, jucatori ce au evoluat si ei la formatia lui Hagi in ultimii ani.

Hagi a incasat peste 2 milioane de euro de la Gigi Becali, iar mutarile par sa nu se opreasca aici. Cu probleme vizibile in aparare, Steaua primeste o recomandare de la Hagi: "Tiru a avut suta la suta dueluri castigate in ultimele 3 etape. Cei de la Steaua se uita pe cifre si au vrut sa mi-l ia. Mai aratati-mi un alt jucator cu aceste cifre", a zis Hagi dupa meciul cu Astra.

Fundasul central al Viitorului a avut evolutii apreciate in ultimul an, si este propus de Hagi ca un nou transfer la finul Gigi Becali. Tiru poate juca fundas central sau la inchidere si este evaluat la 600.000 de euro, suma de transfer fiind insa mai aproape de 1 milion de euro, jucatorul fiind un obisnuit al loturilor de tineret.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies