Steaua Cornel Dinu Eddy Gnohere Liga I Superliga

Gnohere, un alt Tade? Caracterizare dura dupa primul meci la Steaua: "E un simplu bucatar de unitate"

Francezul Gnohere a bifat primele minute oficiale pentru Steaua in egalul de la Cluj, scor 1-1. Acesta a fost trimit pe teren in minutul 55, dupa ce Alibec a fost eliminat pentru doua cartonase galbene. "Bizonul" n-a avut insa realizari.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2017, 10:49
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2017, 10:57

Gnohere a impresionat in Romania la Dinamo si a ajuns in aceasta vara, dupa o "telenovela", la marea rivala Steaua. Daca o parte a dinamovistilor il regreta pe atacant, altii nu o fac.

 

In tabara celor care cred ca "Bizonul" este supraestimat este si Cornel Dinu. Fostul mare jucator si antrenor al echipei din Stefan cel Mare ii face o caracterizare dura lui Gnohere: "E un bucatar de unitate din Legiunea Straina".

"Gnohere a parut un simplu bucatar de unitate din Legiunea Straina, undeva prin Africa, intr-un razboi imaginar. Varful de atac poate fi doar Alibec, nu poate intra intr-o comparatie cu Gnohere. Steaua nu poate trimite doua varfuri pe teren, ambii au calitati de varf impins. Gnohere e dependent de pasele pe care le primeste, el nu-si creeaza faze, asa cum o face Alibec. Alibec e foarte greu de tinut de adversari, Gnohere se impiedica si el pe acolo" , a spus Cornel Dinu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!