Gnohere, amenintat de Dinamo: "Bizonul poate sa mai stea si pe banca, si prin tribuna!" Andone vrea sa faca 2 transferuri

Gnohere nu se afla in cele mai bune relatii cu conducerea lui Dinamo, fiind aproape de un transfer in ultima luna.

Ioan Andone a anuntat bugetul lui Dinamo pentru anul acesta: 5,5 milioane de euro. "Este un buget bun", spune tehnicianul dinamovist. Acesta a declarat ca mai vrea sa faca doua transferuri, un fundas central si un atacant, care sa ii faca concurenta lui Gnohere. Francezul a anuntat ca vrea sa plece de la Dinamo, cerand in acelasi timp un salariu mai mare de la "caini".

"Daca ii dai banii pe care-i cere, niciun jucator nu refuza. Dar nici nu putem sa-i banii care se dau in Spania, in Turcia sau. De-aia si cautam inca un atacant. Noi avem un baiat de viitor, atacant, Popa, pe care l-am transferat de la Targoviste, cu reale calitati sa ajunga. Dar el e de viitor, nu e de moment. Mie imi trebuie de moment. Un concurent pentru el, si am gasit. Sa speram ca putem sa-l transferam. Sincer, am gasit unul care... Bizonul poate sa mai stea si pe banca, si prin tribuna! Stii cum e, nu dai gol, nu joci.", a spus Andone pentru Prosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies