Gluma sezonului la Viitorul inaintea meciului cu Steaua! Dezvaluirea senzationala facuta de Hagi. Ce i-a reprosat CONDUCEREA clubului :))

Gluma sezonului la Viitorul inaintea meciului cu Steaua! Dezvaluirea senzationala facuta de Hagi. Ce i-a reprosat CONDUCEREA clubului :))

Daca Steaua spera sa ajunga pe podium odata cu revenirea lui Reghe, Regele Hagi nu isi permita sa piarda derbyul de luni pentru lupta la titlu.

Cei de la Viitorul se tin de glume inaintea meciului cu Steaua. Conducerea Viitorului i-a reprosat, in gluma, lui Hagi ca echipa sa e singura din Academie care nu e pe primul loc. Toate echipele de juniori ale Academiei Hagi sunt pe primul loc in acest sezon.

"Suntem fericiti pentru ca suntem in fata unui meci foarte mare. Doua jocuri acasa cu o echipa puternica, de traditie, obisnuita sa joace genul asta de meciuri. In ultima saptamana s-au schimbat lucrurile la ei, schimbarea a adus entuziasm, energie pozitiva. Steaua, cu Craiova, ca determinare a fost mult mai agresiva, dispusa la efort, puternica."

"Sper sa ne impunem principiile si sa castigam meciul. Nu suntem favoriti, pentru ca niciodata nu putem fi asa cu echipe mari, de traditie, care au castigat trofee. Dar nu ne consideram inferior, ne simtim puternici."

"Asa, ca o gluma. Ieri am avut cu toata conducerea academiei o masa inainte de sarbatori si mi s-a reprosat ca toate grupele academiei sunt pe primul loc si singura echipa care nu e pe primul loc suntem noi. Asa, ca o gluma", a spus Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies