Gloria Bistrita s-a dus cu autocarul in comuna Livezile ca sa voteze! Doar 3 jucatori au votat :)

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Noiembrie 2009, 14:35
Gloria Bistrita s-a dus cu autocarul in comuna Livezile ca sa voteze! Doar 3 jucatori au votat :)

Gloria Bistrita a mers cu autocarul in comuna Livezile, pentru ca fotbalistii sa voteze toti, intr-un loc, intr-o sectie speciala, dar in final au votat doar trei fotbalisti si trei membri ai staff-ului tehnic.

Primul a votat directorul tehnic Florin Halagian, urmat de antrenorul Marian Pana si de directorul sportiv Vasile Moga, dupa care au intrat in sectie sa voteze Ciprian Botoser, Tibor Moldovan si Lucian Sanmartean.

Desi initial au intentionat sa voteze toti, fotbalistii Gloriei au renuntat deoarece se grabeau sa ajunga la stadion pentru un antrenament inainte de meciul cu FC Brasov.
"Nu mai putem sta. Dureaza foarte mult. Pana completeaza ei declaratiile acelea ca nu mai voteaza in alta parte, pana mai dau interviuri, trece vremea. Nu putem sa mai ramanem acum. Vom vedea ce vom face dupa meci", a declarat directorul complexului Gloria Bistrita, Alexandru Hatfaludi.

El a explicat ca motivul pentru care s-a ales Sectia speciala 191 din Livezile este pentru ca majoritatea fotbalistilor nu sunt din Bistrita, iar cei care au domiciliul in oras nu au putut fi lasati sa plece acasa, fiindca echipa are meci si trebuie sa respecte un program.

La Sectia 191 din Livezile a fost semnalat si un incident, sambata seara, cand presedintele sectiei a pus stampila de control a sectiei de votare pe o suta de buletine, pe care apoi le-a anulat.

Sunt sute de focare de Covid-19 în țară. Arafat vorbește despre ”măsuri mai drastice” și carantină
BRAT