Gigi recunoaste ca Steaua este intr-o situatie DRAMATICA! "In Ghencea vreau sa ma intorc mai repede!" Cum vrea sa SALVEZE echipa:

Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2012, 13:57
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2012, 16:10

Steaua risca sa nu primeasca licenta pentru sezonul urmator.

De cand au fost evacuati din Ghencea, cea mai mare problema a stelistilor o reprezinta pregatirea. Daca echipa lui Ilie Stan se antreneaza la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea, iar echipa secunda a fost desfiintata, juniorii se pregatesc fie pe terenul Liceului "Mircea Eliade", fie pe cel al bazei "Vointa".

Cu toate acestea, conditiile de aici nu se compara cu cele din Ghencea, astfel ca multi diontre jucatorii tineri de perspectiva ai Stelei au parasit echipa si au ales sa joace pentru rivala Dinamo. Mai mult, Federatia solicita conditii decente de pregatire pentru cel putin 5 grupe de juniori si un teren potrivit pentru disputare a meciurilor. In caz contrar, Steaua risca sa nu primeasca licenta pentru sezonul 2011/2012.

In incercarea de a rezolva aceasta situatie, stelistii au reluat negocierile cu Ministerul Apararii, pentru revenirea pe Ghencea. "Gazonul de acolo arata extraordinar. In Ghencea vreau sa ma intorc mai repede pentru juniori, pentru antrenamente", a rspus Gigi Becali la gsptv.

Stelistii nu vor insa ca viitorul contract cu MApN sa prevada inchirierea bazei pe cativa ani, ci solicita ca echipa sa se foloseasca de aceasta doar pe perioada meciurilor si a sedintelor de pregatire. In acest fel, patronul Stelei vrea sa nu mai plateasca la stat impozitul pe cladirile si terenurile din complexul sportiv din Ghencea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!