Gigi il apara in fata fanilor, el ii raspunde cum nu se astepta nimeni! Declaratia prin care Stoichita se pune rau cu Becali:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Aprilie 2012, 07:49

	Gigi il apara in fata fanilor, el ii raspunde cum nu se astepta nimeni! Declaratia prin care Stoichita se pune rau cu Becali:

Gigi Becali spune ca Mihai Stoichita va face lucru geniale la Steaua, insa antrenorul Stelei il pune pe ganduri pe patronul din Ghencea cu o declaratie la care nimeni nu se astepta.

Mihai Stoichita l-a cucerit pe Gigi Becali dupa un 1-1 cu Pandurii si 4-1 cu Sportul. "Mi-a spus ca va face lucruri geniale, pe care niciun alt antrenor nu le-a mai facut pana acum. Mi-a placut asta. M-a sunat, mi-a spus echipa pe care o va folosi in meciul cu Sportul, am fost multumit, am fost de acord, am mare incredere in el. Nu inteleg de ce suporterii sunt suparati pe el si-l huiduie. Ziceau ca le-a aratat semne sa inchida gura. Pai, normal ca le arata semne, daca a facut toate lucrurile astea bune", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Dupa meciul cu Sportul, Stoichita a facut insa o declaratie care nu ii va pica bine lui Becali. "Urmeaza un meci greu, cu echipa campioana, bine pregatita din toate punctele de vedere de Dorinel, dar asta este viata. E complex acest campionat. Un egal cu Otelul nu este foarte bun, dar este un punct castigat", a spus Stoichita la DigiSport.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT