"Gigi Becali nu m-a vrut!" El e brazilianul care trebuia sa devina urmasul lui Sanmartean la Steaua. Azi a sosit in Romania

Stelistii il vedeau ca inlocuitorul lui Sanmartean in Ghencea. Becali nu l-a dorit insa la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 17:24
Data actualizarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 20:39

Brazilianul Eric s-a transferat la Pandurii, una dintre fostele sale echipe. "Impreuna cu sotia am ales Pandurii. Baietii ma cunosteau, conducerea la fel si am avut un an extraordinar", spune Eric.

Dupa 17 etape de Liga I, Pandurii a strans doar 18 puncte si se afla pe locul 12, la un loc peste zona retrogradarii.

"Sper sa ajut echipa sa iasa din situatia in care e acum", spune Eric, care crede ca se va intelege bine cu Edi Iordanescu: "Cu domnul Edi ma cunosc de putin timp, dar stiu caracterul lui, sunt sigur ca iesim din situatia asta, iar din retur facem surpriza cu Pandurii", a mai declarat brazilianul.

"Gigi Becali nu m-a vrut"

In trecut, Eric a fost una dintre variante pentru transfer la Steaua. Niciodata nu au existat insa discutii concrete. Eric spune ca Gigi Becali nu l-a vrut in Ghencea.

"In toti anii astia s-a vorbit de plecarea mea la Steaua dar, din cate am inteles, nea Gigi nu a vrut", a spus omul pe care fanii il vedeau ca inlocuitor pentru Sanmartean in 2015.

"Dumnezeu a vrut sa ajunga Sanmartean in Arabia, sa fie mai bine, baiatul a muncit toata viata in Romania si e cazul sa castige mai multi bani", a mai spus Eric.

Modifică setările cookies