Gigi Becali a ordonat: Buzaul l-a ciuruit pe Bunica - jucatorul a ajuns in liga a III-a!

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Martie 2008, 09:12
BECALI NU UITA SI NU IARTA!

Romica Bunica nu a scapat de supararea lui Becali care s-a razbunat din plin pe jucatorul care  "a indraznit"  sa  marcheze impotriva Stelei in tur in meciul Gloria Buzau - Steaua incheiat 1-1.

Atacantul rebel Romica Bunica a fost retrogradat in liga a treia, la Olimpia Ramnicu Sarat, unde ocupa postul de antrenor-jucator. Evenimentul Zilei sustine ca in spatele "executiei" lui Romica Bunica sa afla seful din Ghencea Gigi Becali care nu a uitat "razvratirea" jucatorului si a pus conditie patronului Costel Bucur pentru a obtine iertarea sa-l  "mazileasca" de la echipa Buzaului pe nefericitul Bunica.

"Inainte sa intru pe teren, l-am intrebat pe nea Fane Stoica: «Nea Fane, daca o am, o dau?». Mi-a venit bine mingea pe sut la acea lovitura libera si am inscris! Nu mi-a venit sa ma opresc. Nu m-am putut bucura de gol fiindca mi-am intors privirea spre banca noastra de rezerve si l-a vazut pe nea Fane lasand capul in jos!“, a explicat atunci jucatorul Buzaului cum a inscris si de ce nu s-a bucurat la gol.

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT