Becali a declarat razboi Armatei in prima ora de la eliberare: "Le cer eu 10% din profit! O sa demonstrez cu acte ca am dreptate"

Becali a declarat razboi Armatei in prima ora de la eliberare: "Le cer eu 10% din profit! O sa demonstrez cu acte ca am dreptate"

Gigi Becali a fost eliberat azi.

Gigi Becali a transmis un mesaj de razboi Armatei, in ceea ce priveste disputa asupra marcii Steaua.

"Sigla asta a Stelei valoreaza atat cat iti produce bani. Cati bani o sa faca ei cu sigla asta? Acum vor sa vanda tricouri, sigla aia valoreaza cate tricouri se vand. O sa le spun fanilor sa nu cumpere ca nu sunt ale echipei de fotbal, ca aia nu e echipa de fotbal. O sa le cer 10% din tricourile alea ca sa pune emblema pe piept. O sa cumpere doar cei care se uita la handbal si volei, noi la fotbal nu o folosim. O sa fac o conferinta de presa in care o sa demonstrez cu acte ca atunci cand am preluat Steaua am preluat-o cu tot cu palmares si emblema si tot.

Ca sa fac bani trebuie sa fac performanta cu echipa, daca nu faci bani nu faci nici performanta si daca nu faci performanta nu faci nici bani. Sunt doua lucruri legate intre ele, nu ai cum sa le separi", a spus Gigi Becali la iesirea din Penitenciar.

Mai multe detalii despre eliberarea lui Gigi Becali AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies