Gică Hagi, mesaj pentru Petrolul: "Să nu uitați asta! Munciți mai mult sau uniți-vă și voi"

Gica Hagi Farul Constanta Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 09:44
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 09:43

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanța, a tras concluziile după victoria cu Petrolul, scor 2-0, din runda cu numărul 26 a Ligii 1.

După meci, Hagi s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi și a avut cuvinte de laudă inclusiv pentru Petrolul și fanii ploieștenilor care au făcut deplasarea la Ovidiu.

Gică Hagi: "Petrolul are o echipă bună. Nu uitați că e primul an"

"Regele" le-a transmis suporterilor ploieșteni să aibă răbdare și să nu uite că este primul an după revenirea în Liga 1.

"Petrolul totdeauna a reprezentat ceva, e o echipă frumoasă. Ați văzut cum au cântat suporterii, susțin echipa la bine și la rău. Asta e important, să cânți, chiar dacă ei și jucătorii sunt dezamăgiți sau puțin triști. Petrolul are suporteri și o echipă bună.

Chiar ați jucat bine în acest an. Aveți și o echipă bună, nu trebuie să uitați că e primul an în care v-ați întors. Trebuie să aveți răbdare, să munciți mai mult sau să vă uniți și voi, mai bine", a sus Hagi.

La conferința de presă, Hagi a recunoscut că și-ar dori să aibă stadionul plin la meciurile Farului, în special în momentul în care noul stadion din Constanța va fi gata.

"Sperăm să fie ca pe vremea mea și a celorlalalți, a lui nea Paul, a lui Fane, al lui Antonescu, când era stadionul plin. Sperăm să vină și stadionul nou. Dar dacă vine, să fie plin. Ar trebui să fie plin pentru că echipa va merge bine și va juca un fotbal bun, care să facă lumea să vină la stadion", a mai spus Hagi.

După victoria de la Ovidiu, Farul și-a consolidat prima poziție în Liga 1, cu 55 de puncte în 26 de etape, la cinci lungimi peste CFR Cluj, care are un meci mai puțin.

De partea cealaltă, Petrolul se află pe locul 7, cu 33 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!