Gheorghe Mustață, tranșant în privința sosirii lui Deian Sorescu la FCSB: „Important este ce credem noi!” Verdictul Peluzei Nord 

FCSB Deian Sorescu Gheorghe Mustata peluza nord rakow Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 08:30
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 08:35

Gheorghe Mustață și-a exprimat părerea, în numele Peluzei Nord, în legătură cu eventualul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. 

FCSB a renunțat în iarna aceasta la 7 juctători. Ianis Stoica (20 ani) și Alexandru Musi (18 ani) au fost împrumutați la U Cluj, respectiv Politehnica Iași, iar contractele lui Andrei Dumiter (23 ani), Marco Dulca (23 ani), Radu Boboc (23 ani), Bogdan Rusu (32 ani) și Florin Achim (31 ani) au fost reziliate.

Până acum, roș-albaștrii nu au adus niciun jucător. Însă FCSB forțează transferul lui Deian Sorescu (24 ani). Vicecampioana României dorește să-l împrumute pe internaționalul român de la Rakow până la finalul sezonului, cu opțiune de împrumut, după cum a anunțat Giovanni Becali (70 ani). 

„Da, îl vrea FCSB împrumut, dar nu avem răspuns încă de la polonezi. Steaua (n.r - FCSB) cu jucătorul s-au pus de acord. Așteptăm de la polonezi să ne spună dacă sunt de acord. Ar fi un mare câștig pentru FCSB. Da, și pentru FCSB, și pentru jucător”, a spus Ioan Becali, pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Transferul nu s-a realizat deocamdată pentru că Rakow dorește o sumă de bani pentru împrumutul lui Deian Sorescu, lucru cu care FCSB-ul nu este de acord, după spusele lui Mihai Stoica (57 ani). Roș-albaștrii se angajează să-i plătească doar salariul integral.

Deian Sorescu, acceptat de galeria FCSB-ului 

Gheorghe Mustață a specificat că nu are nimi împotriva sosirii lui Deian Sorescu la FCSB. Liderul Peluzei Nord a mărturisit că fostul jucător al lui Dinamo nu a adresat injurii clubului roș-albastru și că ar fi un real câștig pentru Mihai Pintilii (38 ani). 

„Lasă să vină! E bine, dacă vine. Au mai fost în trecut discuții despre Deian Sorescu. Ce să facem acum? A înjurat-o vreodată pe Steaua (n.r. FCSB) el? Ciobotariu nu a fost dinamovist? Dacă venea la noi… a înjurat vreodată Steaua? Nu.

Omul a fost profesionist, și-a văzut de treaba lui. Stelea n-a jucat la Dinamo și după a venit la noi? Important este ceea ce credem noi, galeria. Suporterii de la tribuna 1 și 2 se vor bucura când vor vedea că joacă fotbal. Asta ne interesează pe noi! Pe noi ne interesează să-și facă meseria. Să vină Sorescu, că e profesionist.

Sorescu poate să joace și fundaș dreapta. Cine joacă fotbal, ăla să stea în teren. Acum, nu știm ce se întâmplă cu Olaru, că, din discuții, am văzut că și Olaru este pus să plece”, a declarat Gheorghe Mustață pentru as.ro. 

În acest sezon, Deian Sorescu a bifat 11 meciuri în campionatul Poloniei, în care a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. De asemenea, jucătorul de bandă a mai adunat și două partide în preliminariile UEFA Conference League, cu Spartak Trnava, 1-0, și FC Astana, 5-0. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!