Gh. Constantin: "Borcea a avut o iesire nervoasa pe culoar, nu in cabina arbitrilor!

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Aprilie 2008, 16:17
"NU CRED CA BORCEA I-A LUAT MASINA LUI COLTESCU!"

MEDIAFAX / Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat ca din rapoartele arbitrului si observatorului nu reiese ca presedintele dinamovist Cristi Borcea ar fi intrat in cabina arbitrilor la finalul meciului Dinamo - Unirea Urziceni.

"Trebuia sa am o intalnire cu Coltescu, legata de ceea ce a aparut in presa, dar am amanat-o pana joi. Eu stiu in general ce se intampla la vestiare pentru ca dupa fiecare meci vorbesc fie cu arbitrul, fie cu observatorul de joc. Din rapoartele observatorilor nu reiese ca Borcea ar fi intrat in cabina arbitrilor. Reiese ca ar fi avut o iesire, dar tot ce a aparut in presa nu se regaseste in rapoarte. Dupa intalnirea pe care o voi avea cu Coltescu voi avea mai multe amanunte. Probabil, fiind pe culoar... Oricum au fost mai multe persoane care au putut sa auda. Din cate am aflat eu, Borcea a avut o reactie pe culoar, la adresa arbitrajului, la adresa jucatorilor, la adresa antrenorului", a declarat Constantin.

Seful CCA nu crede ca este posibil ca presedintele dinamovist Cristi Borcea sa fi achitat masina pe care a achizitionat-o arbitrul Sebastian Coltescu. "Daca el ar fi mentionat in raport lucruri asemanatoare celor aparute in presa, cu siguranta urgentam lucrurile. Dar nu cred povestea asta. Daca au fost cuvinte ale lui Borcea, cred ca s-au referit la alte persoane si nu la Coltescu", a adaugat Constantin.

Vezi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT