GATA, s-a TERMINAT! Una dintre cele mai tari galerii din Romania renunta la clubul ei! "Nu mai vrem sa fim parte in acest TEATRU!"

GATA, s-a TERMINAT! Una dintre cele mai tari galerii din Romania renunta la clubul ei! "Nu mai vrem sa fim parte in acest TEATRU!"

Ultrasii de la Petrolul au anuntat ca nu mai vin la meciurile de pe OZN Arena.

Galeria celor de la Petrolul este una dintre cele mai frumoase din Romania, daca nu chiar cea mai tare. Stadionul e plin in zona peluzelor, iar atmosfera e una de senzatie la meciurile pe care ploiestenii le joaca pe teren propriu.

Numai ca evenimentele din ultima vreme i-au convins pe ultrasi sa nu mai ia parte la jocurile echipei. Patronul Capra este arestat, clubul e in insolventa, in timp ce jucatorii cei mai buni isi incheie contractele din vara. O suma de momente urate in viata unei echipe de traditie, ca Petrolul.

Astazi, galeria "Lupii Galbeni" a dat publicitatii un comunicat de presa, cu titlul "Nimeni la meci":

"A sosit ziua in care sa spunem clar si raspicat faptul ca "s-a umplut paharul"! Ultima infrangere suferita pe stadionul "Ilie Oana", in fata celor de la Viitorul Voluntari, ne-a demonstrat inca o data faptul ca am fost vanduti de propriii idoli. Le-am inteles suferinta si faptul ca au bani de luat de la firma lui Daniel Capra, dar noi cu ce suntem vinovati?! Pentru ce meritam noi, cei care ii urmam peste tot si le-am fost tot timpul alaturi, sa fim prinsi in mijlocul razboiului declarat de catre ei conducerii clubului?

Drept urmare, nu mai acceptam ca Petrolul Ploiesti, un club cu traditie, sa fie batjocorit, implicat in jocuri de culise si meciuri trucate. Dupa ce Capra a distrus ceea ce iubeam noi mai mult si "a bagat clubul in groapa", acum ii vedem pe jucatori, cei pe care ii credeam solidari in actiunea noastra de a salva Petrolul din aceasta situatie critica, cum vor sa ingroape clubul nostru drag.

Asta dupa ce in prealabil au afisat un mesaj pe care scria: "Petrolul nu moare"! Nu mai vrem ca cei care poarta tricoul galben-albastru sa intre pe teren doar pentru a fi protagonistii unui teatru ieftin, la care, mai nou, participa si suporterii de loja, imbracati in seici.

Astfel, in semn de protest fata de modul in care suntem tratati, galeria "Lupii Galbeni" a decis sa nu se mai prezinte la meciuri, pe termen nelimitat. Nu vrem sa facem parte din acest teatru ieftin in care a fost tarat FC Petrolul Ploiesti".

Ultima data, Petrolul a pierdut in campionat, 1-2 cu Viitorul, pe OZN Arena. Anterior, Petrolul cedase acasa cu Pandurii (0-1), CSU Craiova (1-2), CSMS Iasi (0-2) - infrangeri consecutive pe teren propriu.





VIDEO PROTVPLUS.RO

”Jaf din bani publici”. Guvernul taie finanțarea de 1 milion de euro pe an pentru Krivoi Rog
BRAT
Modifică setările cookies