Ganea: "Acum mi se pare o decizie corecta! Asta e, invat din propriile greseli"

"HULIGANEA", MULTUMIT CA A SCAPAT MAI IEFTIN
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Noiembrie 2007, 17:31
Data actualizarii: Joi 08 Noiembrie 2007, 17:31

Crutat de Comisia de Disciplina a FRF, care a decis sa-i reduca pedeapsa de la 22 la 16 etape, Ganea a prins din nou glas si a salutat decizia. Spaima arbitrilor, "HuliGanea" sustine ca hotararea Comisiei este cat se poate de corecta.

"Cum era regulamentul acolo, era de ajuns sa-mi dea 16 etape de suspendare. Acum mi se pare o decizie corecta. Mie mi s-au adus trei capete de acuzare si de aceea mi-au dat 22 etape. Le-am zis ca sint vinovat, imi cer scuze public, respect decizia care s-a dat. Omul din greseli invata", a declarat Ganea.

Dupa cum era de asteptat, Iancu de Timisoara s-a declarat nemultumit de decizia Comisiei de Disciplina. Finantatorul lui Poli Stiinta Timisoara sustine ca pedeapsa lui Ganea trebuia redusa mai mult. Iancu si-a manifestat indignarea pentru ca nu "se taie" cu aceeasi unitate de masura.

"A redus foarte putin suspendarea lui Ganea. Tinand cont de alte precedente, chiar din campionatul actual. Alte pedepse s-au redus substantial. Eu consider in continuare ca nu se taie cu aceeasi unitate de masura. Curtea de Arbitraj a dat dovada de minima flexibilitate. A incercat sa mai repare cate ceva, dar 16 etape tot e mult. Daca doua comisii au dat o sanctiune, iar acum Curtea de Arbitraj da alta, inseamna ca se mai judeca si in spiritul legii si nu numai în litera legii. Dar in cazul lui Ganea, care este un nume in fotbalul romanesc, cred ca se putea mai mult", a declarat Iancu.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies