Galatasaray a reacționat imediat după ce Moruțan s-a accidentat teribil marți seară

Galatasaray Olimpiu Morutan Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 17:47
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 17:46

Înainte să se transfere definitiv la Ankaragucu, Olimpiu Moruțan a fost legitimat la Galatasaray în perioada august 2021 - iunie 2023.

Ankaragucu a primit marți seară vizita celor de la Beșiktaș pe ”Eryaman Stadium” din Ankara, scor 0-0, în semifinalele Cupei Turciei. În minutul 83, Moruțan, om de bază în angrenajul lui Edward Iordănescu la prima reprezentativă a României, a ieșit accidentat de pe teren și va sta pe bară nu mai puțin de opt luni.

Galatasaray a reacționat imediat după ce Moruțan s-a accidentat teribil marți seară

După ce Ankaragucu a emis un comunicat prin care a evidențiat că Olimpiu Moruțan va fi operat cât de repede posibil, Galatasaray și-a arătat compasiunea față de internaționalul român printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

”Ne dorim ca jucătorul lui Ankaragucu Olimpiu Moruțan, care a suferit o tristă accidentare în prima manșă a semifinalei Cupei Turciei împotriva lui Beșiktaș, să-și revină cât mai repede. Sperăm să se recupereze și să revină cât mai repede pe teren”, se arată în mesajul postat de Galatasaray pe platforma Twitter/X.

Mesaje de susținere din partea lui Edi Iordănescu și a colegilor

La scurt timp după aflarea diagnosticului, atât selecționerul naționalei, cât și alți jucători de la prima reprezentativă i-au transmis mesaje de încurajare internaționalului român.

"Toți alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu și mai trist fără tine, dar vom lupta și pentru tine!! Suntem convinși, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naționale te așteaptă înapoi!!", a scris Edi Iordănescu pe pagina de Facebook.

"Alături de tine", "Vei reveni mai puternic", "Alături de tine! Te vei întoarce mai puternic", au fost mesajele lui Marius Marin, Dennis Man și Alexandru Cicâldău. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!