VIDEO EXCLUSIV Gabi Torje se vede campion cu Farul: "Uitați-vă la jucătorii pe care îi avem. Nu ar fi o surpriză!"

Farul Constanța a încheiat anul 2022 pe primul loc în Superliga, după 21 de etape din sezonul regulat, cu un punct peste campioana CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 12:50
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 12:49

Deși la începutul campionatului oficialii sau jucătorii Farului refuzau să vorbească despre câștigarea campionatului, forma bună a echipei lui Gică Hagi i-a determinat pe constănțeni să înceapă să creadă tot mai mult în această performanță.

Gabi Torje: "Nu ar fi o surpriză dacă Farul ia titlul"

După Ciprian Marica, acționar la Farul, care a spus cu subiect și predicat că echipa se bate la titlu, a venit rândul lui Gabi Torje să transmită că nici măcar nu ar fi o surpriză dacă echipa sa va cuceri titlul de campioană în acest sezon. Experimentatul fotbalist din echipa lui Hagi crede că principalul atu al constănțenilor este calitatea lotului.

"Nu cred că ar fi o surpriză. Din prisma lotului, dacă vă uitați la jucătorii veniți la Farul, sunt jucători talentați, crescuți în academie, care au câștigat o grămadă de trofee, sunt jucători campioni și jucători care au făcut performanță în străinătate, care s-au întors acasă. Sunt jucători care joacă cu plăcere, iar acest lucru cred că se vede în teren, în jocurile pe care noi le facem, cum jucăm și câștigăm fiecare meci. 

Noi ne gândim la fiecare meci în parte. E clar că, fiind pe primul loc, trebuie să aspiri să rămâi în vârful piramidei, să rămâi acolo. Dacă gândești cu o mentalitate pierzător, nu vei ajunge niciodată să ai performanțe", a spus Gabi Torje, într-un interviu acordat pentru PRO TV luna trecută.

  • Gabi Torje a semnat cu Farul Constanța în vară, iar în 17 meciuri jucate a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive

Ciprian Marica: "Vrem să ne batem la câștigarea campionatului și nu ne ferim să o spunem"

Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, anunță că la Farul urmează să apară mai multe transferuri în fereastra de mercato din iarnă și nu se ferește să spună că obiectivul este câștigarea titlului.

"Da, e adevărat (n.r - faptul că Farul va face transferuri în iarnă). Așa cum ne-am obișnuit suporterii, oamenii au pretenții. Ne dorim să fim cei mai buni. Suntem pe primul loc și sperăm că această pauză ne prinde pe primul loc, dar depinde de ceea ce face CFR.

Ne punem mari speranțe în pauza această, să putem să completăm lotul, să vedem cum putem să ne întărim. Vrem să ne batem la câștigarea campionatului și nu ne ferim să o spunem", a spus Ciprian Marica, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!