Gabi Matei: "Nu sunt terminat!" Ce le promite stelistilor jucatorul despre care s-a spus ca a venit de la Pandurii cu mari probleme medicale:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Iunie 2011, 08:21

	Gabi Matei: "Nu sunt terminat!" Ce le promite stelistilor jucatorul despre care s-a spus ca a venit de la Pandurii cu mari probleme medicale:

Gabi Matei spune ca a fost doar vorba de ghinion in accidentarile pe care le-a suferit pana acum.

Gabi Matei s-a accidentat in turneul sud-american al nationalei la coapsa dreapta si spune ca nu este vorba de o ruptura musculara, cum s-au temut stelistii. Jucatorul venit de la Pandurii spune ca nu-si permite vacanta, pentru ca trebuie sa se recupereze cat mai repede pentru a intra in programul Stelei.

"Eu trebuie sa ma recuperez cat mai repede si sa le le demonstrez tuturor ca nu sunt un fotbalist terminat, asa cum s-a insinuat. S-a zis ca in ultimul an am suferit patru accidentari in acelasi loc. In primul rand, nu este adevarat. Accidentarile nu le-am avut in acelaşi loc, pur si simplu a fost vorba doar de ghinion. Iar acum nu am ruptura, e o accidentare usoară. O sa ma vedeti chiar in primul cantonament", spune Matei in ProSport.

Matei spune ca il motiveaza concurenta pe posturi si nu se teme de nimic. "Imi propun sa-mi revin cat mai repede cu putinta, iar apoi imi propun Cupa si campionatul, pentru ca acum sunt la Steaua, nu?", mai spune stelistul care vrea si la nationala.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies