Visul unei nopti de VARZA :) Furia lui Becali si un scenariu SCANDALOS: MM s-a imbatat si a ratat meciul

Informatii incredibile au fost scoase la lumina in noaptea in care Becali a inceput sa-l atace direct pe Laurentiu Reghecampf pentru modul in care echipa merge.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2017, 10:38
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2017, 11:48

UPDATE | Becali: "MM s-a imbatat inaintea meciului, nu a mai ajuns la stadion. A crezut ca-l dau afara"

Nu a fost cel mai slab meci al Stelei din acest sezon, nu a fost nici cel mai prost rezultat, dar reactia lui Becali a fost nemaivazuta in actuala editie de campionat.

Finantatorul Stelei a iesit la atac dupa meci asa cum Steaua lui Reghe nu a facut-o pe toata durata partidei cu Gaz Metan. Nemultumit de atitudinea din teren, Becali si-a "mitraliat" antrenorul, reprosandu-i lui Reghe faptul ca nu reuseste sa mai mobilizeze echipa.

Intr-un moment de sinceritate, Becali a adus in discutie si un episod tinut ascuns pana acum: Betia de la Zurich.

"Stiu ce s-a intamplat la Zurich si mi-e sa nu faca si jucatorii la fel. Pai au vazut la conducatori si zic sa isi faca si ei de cap. S-a intamplat ceva rusinos la Zurich, dar nu au fost jucatorii implicati", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

ProSport scrie in detaliu ce s-ar fi intamplat inaintea meciului Stelei de la Zurich, din acest sezon de Europa League. Potrivit surselor citate de ProSport, cu cateva ore inaintea meciului, Reghe, Mihai Stoica si alti doi apropiati ai celor doi au baut intr-un salon din hotelul unde echipa era cazata, chiar langa stadion.

Sursa citata precizeaza ca totul s-a incheiat cu un scandal provocat de oficialii stelisti in salon, cu o ora inainte de startul partidei. Pentru ca s-ar fi aflat intr-o stare de ebrietate avansata, Mihai Stoica nu a mai ajuns la meci, ci s-a dus in camera de hotel ca sa doarma. Camerele TV si inregistrarea partidei confirma ca Mihai Stoica nu a fost prezent pe banca Stelei la acea partida.

Captura foto din timpul meciului cu banca Stelei la meciul cu Zurich (Mihai Stoica a lipsit)

Video de la Zurich - Steaua

Modifică setările cookies