FRF fara reactie! "Derby-ul Steaua-Rapid trebuia SA SE JOACE!" Oficialii Federatiei, acuzati pentru lipsa de reactie in fata TAS-ului:

Autor: Sport.ro
Sambata 03 August 2013, 11:02

	FRF fara reactie! "Derby-ul Steaua-Rapid trebuia SA SE JOACE!" Oficialii Federatiei, acuzati pentru lipsa de reactie in fata TAS-ului:

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Fostul patron al lui Poli Timisoara, Marian Iancu, o mai veche cunostinta a celor de la TAS si FRF, spune ca derby-ul etapei, Steaua-Rapid, ar fi trebuit sa se dispute, insa FRF-ul nici nu s-a obosit sa faca apel la decizia TAS si s-a conformat celor de la Lausanne, in ciuda faptului ca nu au ratificat macar decizia.

"Daca acum s-a judecat la Fond, atunci va anunt ca decizia nu este una definitiva. Mai exista o cale de atac, la Apel. Deci, cei de la FRF pot ataca decizia.

In al doilea rand, daca Comitetul Executiv al FRF nici nu s-a intrunit vineri intr-o sedinta, ca sa ratifice ce au decis cei de la TAS, atunci decizia CEx. care a decis ca Rapid sa ramana in Liga 1, este inca in picioare.

Era obligatoriu ca Steaua-Rapid sa se joace, pentru ca la nivelul fotbalului romanesc decizia FRF este in putere, nu cea luata de TAS", a spus Marian Iancu la Digisport

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT