FOTO | O noua arena ultramoderna in Bucuresti! Au inceput lucrarile de modernizare: va avea tribune noi si 8.100 de locuri

FOTO | O noua arena ultramoderna in Bucuresti! Au inceput lucrarile de modernizare: va avea tribune noi si 8.100 de locuri

Au inceput lucrarile la a doua arena din Bucuresti care va ajuta Romania sa organizeze EURO 2020.

Stadionul "Arcul de Triumf" a intrat in faza modernizarii. Tribunele construite pe schelet metalic au inceput sa fie demontate, potrivit TelekomSport. Stadionul va fi consolidat, zona vestiarelor va fi refacuta, se vor construi noi tribune si o parcare subterana.

Noua arena va avea o capacitate de 8.100 de locuri si va gazdui meciurile nationalei de rugby. In ceea ce priveste Campioantul European din 2020, stadionul "Arcul de Triumf" va servi drept baza de pregatire pentru una dintre nationalele care va fi repartizata sa joace in Romania.

Stadionul din Ghencea a fost demolat complet pentru a fi reconstruit, in timp ce modernizarea stadioanelor din Giulesti si "Stefan cel Mare" sunt blocate in faza de proiect.

sursa foto: CNI

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies