FOTO Becali s-a intalnit cu jucatorii lui Hagi la slujba de Inviere. Patronul Stelei si-a zgariat masina la iesirea din parcare

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Aprilie 2015, 09:07

	FOTO Becali s-a intalnit cu jucatorii lui Hagi la slujba de Inviere. Patronul Stelei si-a zgariat masina la iesirea din parcare

Gigi Becali n-a lipsit de la slujba de Inviere de la Biserica din Pipera. 

Patronul Stelei face Pastele acasa dupa doi ani de detentie. A mers la Biserica din Pipera si a dat peste jucatorii de la Viitorul, care se pregatesc de meciul cu Petrolul din Liga I. 

Steaua joaca azi cu Astra la Giurgiu si e obligata sa castige. Targu Mures a batut Craiova cu 2-1 si s-a apropiat la un singur punct in clasament.

Becali nu a mers in deplasarea de la Medias cu Steaua, dar a revenit pe stadion la infrangerea cu Petrolul de pe National Arena. 

Patronul Stelei a primit o icoana cadou cand a ajuns la Biserica. 

Becali a anuntat din nou ca se retrage din viata publica si a refuzat sa dea declaratii. Le-a transmis stelistilor si oamenilor din politica sa fie sanatosi si s-a urcat in masina cu lumanarile aprinse. 

Patronul Stelei a avut si un mic accident cand a plecat. Si-a zgariat masina chiar sub ochii politistilor. "Acum o sa spuneti ca am facut accident", a spus Becali razand. 

Cel puțin șapte atacuri armate s-au produs în ultimele zile în SUA. 30 de oameni și-au pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies