CS Dinamo juniori Superliga

Mister la minister: situatia sectiilor de juniori de la CS Dinamo, sub semnul intrebarii. Pozitie oficiala: "Informatiile sunt nereale; (...) Se negociaza cu antrenorii"

UPDATE: CS Dinamo neaga desfiintarea sectiilor de juniori, notand intr-un comunicat ca in aceasta perioada se negociaza contractele colectivului de antrenori.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Mai 2017, 12:35
Data actualizarii: Duminica 07 Mai 2017, 19:19

Pozitia oficiala a CS Dinamo

"Web-siteul sport.ro a publicat astazi un material, "pe surse", prin care isi anunta cititorii ca "CS Dinamo a decis sa inchida sectiile de copii si juniori la fotbal". Deoarece materialul se sprijina pe informatii nereale si nici nu a fost solicitata o opinie oficiala din partea clubului, asa cum ar fi fost normal, CS Dinamo este nevoit sa faca urmatoarele precizari.

CS Dinamo nu are in intentie desfiintarea sectiei de fotbal. Clubul detine 12 grupe de copii si juniori, constituite incepand din 2014, pe care doreste sa le duca mai departe in cadrul unui proiect solid si valoros, care urmareste linia marii performante. La CS Dinamo se face initiere si orice copil este binevenit sa invete mestesugul mingii de fotbal, in una dintre cele mai bine utilate baze sportive din tara.

Competitiile sunt in desfasurare la toate grupele, iar copiii sunt si vor fi ai Clubului Sportiv Dinamo, chiar daca anumite persoane incearca sa acrediteze alta idee. In acest moment, singurele discutii sunt legate de colectivele tehnice ale acestor grupe. CS Dinamo se afla in negocieri cu antrenorii de la fotbal, pentru rezolvarea situatiei lor contractuale, iar in cazul in care acestia vor refuza propunerea avansata, CS Dinamo va lua in calcul continuarea activitatii cu alti antrenori, care iubesc cu adevarat fotbalul si Clubul Sportiv Dinamo.

In speranta ca lucrurile vor intra cat mai curand intr-un fagas normal, ii asiguram pe parintii jucatorilor si pe iubitorii de fotbal ca CS Dinamo va acorda in continuare aceeasi atentie copiilor si juniorilor.

Cu stima,

(I) PRESEDINTE
MONICA IAGAR"


In timp ce Ministerul Apararii promite investitii de milioane in fotbal, Ministerul de Interne a decis inchiderea sectiilor de juniori de la CS Dinamo.

300 de copii urmeaza sa ramana fara echipa, dupa ce CS Dinamo a decis sa inchida sectiile de fotbal pentru juniori.

Presedintele CS Dinamo, Monica Iagar, va face anuntul oficial saptamana viitoare, anunta surse din cadrul clubului.

Sectiile nu vor trece sub aripa clubului de fotbal detinut de Ionut Negoita, ci vor disparea pur si simplu.

CS Dinamo are o traditie in cresterea juniorilor, fiind ultimul club bucurestean care mai excela la acest capitol.

In momentul in care a preluat Dinamo, Ionut Negoit a anuntat ca dezvoltarea unei academii de fotbal este o prioritate pentru club, insa promisiunea a ramas deocamdata doar la stadiul de proiect.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies