'Foarte frumos gol ne-au dat, un sut deviat de la 20 de metri! Au avut o ocazie si jumatate!' Ce spune Tamas dupa 0-1 cu Medias

'Foarte frumos gol ne-au dat, un sut deviat de la 20 de metri! Au avut o ocazie si jumatate!' Ce spune Tamas dupa 0-1 cu Medias

Gabi Tamas spune ca Steaua a avut ghinion cu Gaz Metan. Tamas refuza sa dea vina pe colegii din atac pentru lipsa de eficienta in atac!

"Norocul a fost de partea lor. Au avut o ocazie şi jumatate: golul deviat si cand au scapat singuri cu Stancioiu. Domnul Pustai i-a asezat foarte bine în teren, i-a pus pe 20 de linii. Nu ma ingrijoreaza jocul, multi spun ca ceva nu merge, dar fotbalul se schimba de la un meci la altul. Ati vazut ce se spunea inainte de meciul cu Villarreal si am reusit un rezultat bun. Suntem in continuare favoriti la titlu.

Avem un lot valoros: cu toate că multi sunt accidentati, cei care intra isi fac treaba foarte bine. Eu nu dau gol, eu trebuie să mă apăr. Nu am ce să comentez, eu sunt setat pe munca mea. Foarte frumos gol ne-au dat! Un sut de la 20 de metri deviat, foarte frumos! Am avut ocazii, am ratat si penalty, dar n-am reusit sa dam gol. Asta e, ce putem sa mai facem acum!", a spus Tamas la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județele cu cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2. Ilfov rămâne pe primul loc
BRAT
Modifică setările cookies