nationala romaniei Florin Prunea Superliga Florin Prunea

Florin Prunea știe ce jucători lipsesc de la națională: "Meritau să fie convocați"

Naționala României va disputa două partide în luna septembrie, în preliminariile Campionatului European din 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Septembrie 2023, 20:44
Data actualizarii: Marti 05 Septembrie 2023, 20:44

Selecționata lui Edward Iordănescu va primi vizita Israelului (9 septembrie, 21:45) și a lui Kosovo (12 septembrie, 21:45) în etapele cinci, respectiv șase din preliminariile EURO 2024. Cele două partide vor fi LIVE TEXT și pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Florin Prunea știe ce jucători lipsesc de la națională: "Meritau să fie convocați"

Florin Prunea, fost internațional român, a vorbit despre reprezenativa României și a remarcat faptul că Roland Niczuly ( Sepsi OSK), Adrian Șut (FCSB) și Aurelian Chițu (FCU Craiova) ar fi trebuit convocați la națională.

„Niczuly merita să fie la echipa națională. Datorită evoluției sale de acum, dar și de anul trecut. Mă gândesc și la Șut, de la FCSB. Chițu de la Craiova. Sigur, e alt stil de jucător, dar marchează”, a spus Florin Prunea la televiziunea DigiSport.

Dintre cei trei, doar Aurelian Chițu a evoluat pentru tricolori, pe când naționala era dirijată de Victor Pițurcă (2012). Adrian Șut a fost convocat, dar nu a debutat, în timp ce Roland Niczuly încă nu a prins nicio selecție.

Lovitură pentru naționala României! Fotbalistul s-a accidentat și ar putea rata "dubla" tricolorilor

Confom Fanatik, Valentin Mihăilă are o contractură musculară. Sursa citată susține că Edward Iordănescu nu e sigur că-l va putea folosi pe stranier, în consecință, în cele două meciuri ale României cu Israel și Kosovo.

Valentin Mihăilă vine după o ruptură musculară care l-a ținut departe de teren mai bine de o lună. Fotbalistul Parmei se accidentase la finalul meciului Elveția - România (2-2).

Contractura musculară ar fi a 10-a accidentare din cariera lui Valentin Mihăilă. În sezonul 2022/23, fotbalistul a suferit patru rupturi musculare, care l-au ținut departe de teren mai bine de șase luni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!