Liga 1

Florin Prunea a răbufnit: ”Cine a făcut contractele trebuie să răspundă! La Dinamo nu răspunde nimeni!”

Dinamo a rămas recent și fără sponsor tehnic. Contractul cu Macron a fost reziliat.

Daniel Anghel
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 07:57
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 08:40

Iuliu Mureșan, directorul executiv al celor de la Dinamo, a spus că înțelegerea a fost încheiată la inițiativa ”câinilor”, contractul dintre cele două părți fiind unul ”păgubos” pentru club. Întrebat despre acest aspect, Florin Prunea, fost președinte în ”Ștefan cel Mare”, a ridicat câteva semne de întrebare.

„Cine l-a făcut trebuie să răspundă! Și cine a semnat cu Isma Lopez, cu spaniolii. Văd că acolo sunt lucruri care stau ascunse, și nu e în regulă. Cei care au semnat aceste contracte și cei care au adus Dinamo în situația asta trebuie să răspundă, dar văd că nu răspunde nimeni! Cine a semnat contractul cu Macron? 

Cine a semnat contractul, ăla trebuie să răspundă, dar nu o să răspundă, pentru că la Dinamo nu răspunde nimeni pentru ce se întâmplă și pentru ce s-a întâmplat și când au venit spaniolii. Să răspundă cel care a semnat! Cine a semnat contractul cu Isma Lopez și cu jucătorii care au venit atunci? Cine și-a pus semnătura pe aceste contracte? Trebuie să răspundă!”, a spus Prunea, pentru www.sport.ro.

Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu opt puncte după 15 partide, în timp ce Academica Clinceni se situează pe ultimul loc, cu 4 puncte după 15 runde. Obiectivul lui Mircea Rednic îl reprezintă salvarea de la retrogradare, iar tehnicianul crede că obiectivul poate fi atins dacă jucătorii săi vor da maximum pe teren și la antrenamente.

În următoarea etapă, a 16-a, Dinamo va juca în deplasare, cu FC Voluntari, pe 22 noiembrie, de la ora 20:30.

Dinamo, fără sponsor tehnic: ”Era un contract păgubos”

În prezent, Dinamo caută soluții pentru un nou sponsor tehnic. Cel mai probabil, clubul va semna un contract cu un alt sponsor tehnic abia în vară.

„Am reziliat noi contractul, era un contract care nu ne avantaja deloc. Nu pot să vă dau detalii, a fost reziliat de câteva luni, de vreo două luni. Era un contract păgubos pentru club. Acum căutăm un furnizor și, eventual, de la vară. 

Până atunci mai luăm echipament, oricum se dădeau bani pe echipament, că nu era gratis”, a spus Iuliu Mureșan, pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies