Florescu: "Sunt atacuri marsave. Accept doar criticile argumentate"

Autor: Sport.ro
Duminica 07 Martie 2010, 11:39

George Florescu a intrat in gura oamenilor din fotbal, imediat dupa debutul sau la nationala. Infrangerea 0-2 cu Israel a pornit razboiul.

Cornel Dinu a fost primul care l-a atacat pe Florescu. "Nu poti face din asin pur-sange" - afirmatia ii apartine lui Dinu si l-a scos din minti pe Florescu, noul numar 10 de la nationala.

Florescu i-a raspuns sefului din Stefan cel Mare, pe care l-a acuzat ca a vrut sa il pacaleasca pe vremea cand pusti. "Dinu , cand aveam 18-19 ani a venit la Cluj sa ma ia de mana si sa ma duca la Dinamo. A venit la mine cu un contract de rahat, in limba romana!! Au incercat sa ma pacaleasca sa ma duc acolo, iar eu am refuzat si acum ma critica".

Nici Gica Popescu nu i-a iertat pe jucatorii nationalei.
"A fost o rusine ce s-a antamplat cu Israel ! E chiar nesimtire ce au facut!", au fost cuvintele dure ale lui Gica Popescu.

FLORESCU RASPUNDE: "SUNT ATACURI MARSAVE! ACCEPT DOAR CRITICILE ARGUMENTATE"
"Nu m-au afectat criticile, le privesc cu seninatate fiindca stiu ca am dat totul pentru Romania. Consider ca au fost niste atacuri marsave, lipsite de adevar! Accept criticile, dar sa fie argumentate. Nu asa: 'Ce mai e si cu Florescu asta la nationala?'"

"Cei care ma contesta sa spuna care sunt altii mai buni decat mine. Am 1.80 si 80 de kilograme, sunt cel mai mic din echipa mea de club, iar la nationala am constatat ca sunt printre cei mai inalti. E un atuu important, nu?", a vorbit Florescu in Gazeta Sporturilor

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies