Liga 1

FIERBE NETUL! Ce a aparut astazi pe paginile de Facebook ale suporterilor Stelei si cum s-au bucurat dinamovistii de "victoria" istorica! 

Mihai Stoica vine la Ora Exacta in Sport, diseara, ora 21:00. PUNE-I AICI INTREBARI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2016, 12:48
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2016, 22:02

Imaginea incredibila cu coregrafia confiscata de dinamovisti la meciul anului pentru Steaua s-a viralizat pe retelele de socializare.

Chiar si cele mai importante publicatii din Anglia, Italia sau Statele Unite au scris despre asta, dar clocotul e pe paginile de Facebook ale suporterilor stelisti si dinamovisti.

Steaua nu a avut o galerie organizata aseara la meci, iar in lipsa ultrasilor, de coregrafie s-au ocupat oamenii din conducerea clubului.

Au fost pacaliti. Falsii suporteri stelisti veniti din Germania, asa cum s-au prezentat in fata lui Gigi Becali, erau de fapt baieti din PCH.

Ultrasii Stelei incearca sa se detaseze de incidentul rusinos. Sud Steaua ironizeaza naivitatea suporterilor pe care ii numesc "Fcsbisti." // Pagina SudSteaua.ro are 12.500 de fani.

"Cu cine va razboiti voi? Cu ce galerii va aratati suprematia? Ati gasit momentul perfect sa va lingeti ranile pentru umilintele din trecut. Sunteti prea penibili pentru fenomenul asta. Toata viata voastra ati stat in umbra noastra, iar prin actiunile astea ati refulat toata frustrarea si chinurile prin care ati trecut.", e mesajul postat de Ultras Steaua 1947, o pagina de Facebook cu 12.000 de fani.

Pagina de Facebook Urasc Dinamo (34.000 de fani) a postat o fotografie in care apare mesajul "Mi-e dor de Steaua."

Pe pagina de Facebook Peluza Sud & Nord Steaua (19.000 de fani) a aparut aceasta poza:

Sarbatoare printre dinamovisti

"Doar Dinamo Bucuresti! Istoria ultra' o scrie noi, voi doar asistati", au scris dinamovistii pe pagina de Facebook Ultras Tei Dinamo Bucuresti (18.000 de fani).

Pozele si comentariile curg la greu si pe cea mai urmarita pagina de suporteri din Romania, Peluza Catalin Hildan Dinamo (96.000 de fani).

Mihai Stoica vine diseara la Sport.ro, ora 21:00. Pune-i AICI o intrebare

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies