"FCSB are statut neclar si poate fi banuita de fals! Echipa din Pitesti are conflict cu Armata!" Replica oficiala a clubului Dinamo pentru Reghe

Laurentiu Reghecampf Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2016, 14:42
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2016, 14:45

Laurentiu Reghecampf a aprins un conflict cu Dinamo prin declaratiile date azi in conferinta de presa. "Dinamo e in insolventa, nu are ce sa caute in Europa", a spus antrenorul Stelei. 

Dinamo ii raspunde antrenorului Stelei dupa cateva ore cu un comunicat oficial in care il acuza pe Reghecampf ca incearca sa puna presiune pe comisiile FRF care vor decide daca Dinamo va juca sau nu in cupele europene. 

"Pentru ca e din ce in ce mai increzator in sansele ca Dinamo sa termine in fata echipei lui campionatul, domnul Reghecampf incearca sa puna presiune pe Comisii si pe Federatie, foruri pe care deja le-a sfidat si la actiunile nationalei, dar si in conflictul pe care echipa de la Pitesti il are cu Armata. Daca tot pomeneste de regulamente, ar trebui sa stie ca e foarte posibil ca Dinamo sa obtina licentierea pentru Europa, avand in vedere ca nu incalca regula fair-playului financiar si nici alte reguli, ceea ce nu se poate spune si despre FCSB, care, dupa procesul pierdut cu Armata la Curtea Suprema, in urma caruia i s-a cerut retrogradarea, are un statut neclar si chiar poate fi banuita de fals.

Cu toate astea, pe noi nu ne procupa situatia altora, ci doar a noastra, ceea ce ii dorim si domnului Reghecampf, care in loc sa incerce sa isi rezolve problemele din ograda proprie, gaseste tot felul de vinovati si cearta pe toata lumea, de la presedintele Romaniei, primul-ministru, primarul general si Dinamo pana la presa si chiar pana la colegii sai din conducere", scrie in comunicatul dinamovistilor, potrivit Mediafax.

Prezent, sambata dimineata, in fata ziaristilor pentru a discuta despre meciul cu Astra, de duminica, Laurentiu Reghecampf a declarat: "Vad ca cei de la Dinamo dau tot felul de declaratii ca ar putea juca in cupele europene, dar eu stiu ca nu au nicio sansa. Nu mai trebuie sa existe nicio sansa pentru a juca in Europa in sezonul viitor. Cum sa le dea domnul Duru licenta? Daca se va intampla asta, va fi un fals. Nu vom mai avea nevoie de nicio comisie. Dar va spun eu ca nu se va intampla asta. Sunt sigur ca Dinamo nu va avea dreptul sa joace la vara in Europa”, a declarat antrenorul de la Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!