FCSB a mai renunțat la un jucător! Fotbalistul și-a găsit deja alt angajament în Liga 1

FSCB Chindia Targoviste marco dulca Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 19:02
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 19:05

FCSB a renunțat la al șaselea jucător în această iarnă. 

FCSB a început oficial „curățenia” de iarnă. Vicecampioana României i-a împrumutat pe Ianis Stoica (20 ani) și Alexandru Musi (18 ani) la U Cluj și Politehnica Iași și le-a reziliat contractele lui Florin Achim (31 ani), Radu Boboc (23 ani) și Andrei Dumiter (23 ani). 

Marco Dulca va pleca de la FCSB 

Atunci când Radu Boboc și-a reziliat contractul cu FCSB, Mihai Stoica (57 ani) a anunțat că se discută încetarea angajamentului și cu Marco Dulca (23 ani).

„Şi-a reziliat azi contractul Boboc. Sunt şanse şi cu Dulca (n.r. Marco). Am vorbit cu agentul lui. Rămâne să vedem ce se întâmplă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Potrivit gsp, închizătorul și-a reziliat contractul cu FCSB și va reveni la Chidia Târgoviște. Marco Dulca este așteptat în lotul condus de Toni Petrea (47 ani) și se va alătura vineri, 6 ianuarie, în cantonamentul din Antalya. 

Marco Dulca a semnat cu FCSB în vara lui 2022. Gigi Becali (64 ani) le-a plătit celor de la Chindia Târgoviște clauza de 250.000 de euro pentru a-și asigura serviciile jucătorului. Numai că închizătorul a prins doar 16 prezențe pentru echipa roș-albastră, 8 în campionat, 5 în UEFA Conference League și 3 în Cupa României. 

Cristi Dulca: „Dacă pleacă de la FCSB înseamnă că e slab!”

În noiembrie 2022, Cristi Dulca (50 ani) excludea varianta ca fiul său să plece de la FCSB. Fostul portar al „Generației de Aur” mărturisea că este încrezător că Marco Dulca se va impune în prima echipă la vicecampioana României.

„E sub contract și nu se pune problema să se întoarcă la Chindia. Este foarte puternic din punct de vedere psihic. I-am spus și știe și el că trebuie să muncească, să se impună. Știam unde merge! La FCSB este mereu presiune și eu i-am spus că dacă el consideră că nu e în stare să facă față, mai bine nu acceptă. 

A spus că-și dorește să se impună și am mare încredere în el. Nu, nu! El trebuie să se lupte. Dacă pleacă înseamnă că e slab!”, a declarat Cristi Dulca pentru aceeași sursă.

Adrian Iencsi, încântat de transferul lui Marco Dulca la FCSB, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!