FC Hermannstadt Gaz Metan Medias Liga 1 Stadionul Municipal din Sibiu Superliga

FC Hermannstadt a făcut anunțul: unde vor juca sibienii meciurile de Liga 1 din noul sezon

Echipa nou-promovată va evolua în partidele de acasă pe arena ”Gaz Metan” din Mediaș până când se vor termina lucrările de modernizare de la Stadionul Municipal din Sibiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 09:00
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 09:01

FC Hermannstadt, echipă nou-promovată în Superliga (Liga 1), a anunțat unde va disputa meciurile de campionat considerate pe teren propriu.

”Începutul sezonului 2022-2023 de Liga 1 ne va regăsi (tot) pe Stadionul Gaz Metan Mediaș, adică acasă, într-un fel, în județul Sibiu.

Datorită lucrărilor de modernizare de la Stadionul Municipal Sibiu, echipa noastră este nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Prin urmare, rămânem iar în județul Sibiu, la vecinii de la Gaz Metan, până când Stadionul Municipal din Sibiu va fi disponibil pentru partide oficiale.

Regretă retrogradarea lui Gaz Metan: ”Ne-am fi dorit să ne reîntâlnim în Liga 1”

Conducerea A.F.C.Hermannstadt (re)transmite mulțumiri conducerii C.S.Gaz Metan Mediaș pentru sprijinul demonstrat prin fapte în ultimele două sezoane. 

Ne exprimăm public regretul retrogradării clubului Gaz Metan, fiindcă ne-am fi dorit să ne reîntâlnim în Liga 1. De asemena, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în prezența noastră la Mediaș prin toate demersurile necesare”, a precizat FC Hermannstadt pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Foto: Facebook - FC Hermannstadt

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!