Fanii Stelei, PROTEST impotriva conducerii: "Pentru voi doar banii conteaza!" Suporterii au cerut DEMISIA Managerului Huligan!

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Septembrie 2013, 23:04

	Fanii Stelei, PROTEST impotriva conducerii: "Pentru voi doar banii conteaza!" Suporterii au cerut DEMISIA Managerului Huligan!

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Tensiune la meciul Stelei cu ACS Poli Timisoara, incheiat 3-0.

Desi au fost putin peste 5 mii de fani la meci, in tribunele stadionului national, o parte importanta a acestora, cei care obisnuiesc sa mearga la Peluza Sud, au protestat vehement impotriva conducerii clubului.

Fanii aflati la stadion au decis sa protesteze impotriva mutarii echipei la Berceni, pentru meciul cu Avantul Barsana, dar si impotriva managerului echipei, care este in conflict deschis cu fostele glorii ale Stelei.

"Niciun loc de pe pamant nu poate inlocui Ghencea, locul nostru sfant", a fost unul dintre bannerele afisate de fani, care in repriza a doua l-au apostrofat pe Managerul Huligan.

"Pentru voi doar banii conteaza. Pleaca din Ghencea" sau "Esti o mizerie!", au strigat fanii stelisti la adresa managerului.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT