Liga 1

Fanii Stelei, lasati cu ochii in soare dupa plecarea lui Sanmartean! Cum vrea Steaua sa il inlocuiasca pe "MAGICIAN"

Presedintele Stelei a anuntat planurile de viitor ale echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 16:04
Data actualizarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 16:11

Staeua se pregateste sa se desparta de Sanmartean. Acesta a semnat deja cu Al Ittihad insa poate parasi Ghencea chiar din aceasta iarna.

Fanii Stelei se gandesc deja la inlocuitor pentru mijlocasul de creatie insa conducerea nu are aceleasi planuri. Argaseala a declarat ca Steaua nu trebuie sa transfere neaparat un jucatorul in locul lui Sanmartean.

Steaua se bazeaza pe jucatorii pe care ii are deja in lot pentru a intra in echipa in locul lui Sanmartean. Iancu si Stanciu sunt primii pe lista, anunta Argaseala, care nu ii scoate din calcul nici pe Eric si Teixeira, in caz ca raman liberi de contract.

"Orice jucator poate fi inlocuit. Teixeira este un jucator foarte bun. Si Eric. Dar nu ne putem gandi la un jucator anume, atata timp cat nu stim inca ce se va intampla cu Sanmartean si cine poate juca in locul lui din lotul nostru. Stanciu are un avantaj: a jucat in aceasta echipa, cunoaste aceasta echipa. Poate juca in aceasta primavara si poate demonstra ca el este un inlocuitor bun pentru Sanmartean”, a declarat Valeriu Argaseala.

CITESTE SI

Modifică setările cookies