Fanii lui Southampton NU mai inteleg nimic! Ce s-a intamplat cand au cautat despre Florin Gardos pe internet! FOTO

Fanii lui Southampton NU mai inteleg nimic! Ce s-a intamplat cand au cautat despre Florin Gardos pe internet! FOTO

Florin Gardos este la un pas de plecarea de la Steaua, asa ca fanii lui Southampton au inceput sa caute mai multe despre el.

Fundasul Stelei a trecut deja de vizita medicala la Southampton, intr-o mutare de cateva milioane de euro. El ar urma sa ajunga la clubul din Premier League ca inlocuitor pentru Lovren, care a plecat la Liverpool.

CE AU FACUT FANII

Suporterii 'The Saints' sunt numerosi si activi si pe site-urile de socializare, acolo unde au inceput sa posteze imagini si informatii despre fundasul din Satu Mare.

Cautand informatii despre roman, ei au dat si peste pagina de Wikipedia a lui Gardos. Unul dintre ei a observat ca aceasta a fost modificata recent de un anume 'PabloOsvaldo17':

Apoi, pe Soccerway, profilul lui Florin Gardos contine informatii despre meciurile pe care le-a jucat in cariera. In perioada Chiajna apare un gol marcat, insa niciun meci jucat, fapt care ii contrariaza pe fanii englezi :))

Nici pe Transfermarkt Gardos nu sta foarte bine: pe 11 august, adica ieri, fundasul din Romania a ajuns la cota de 6 mil. de euro; apoi, dintr-o eroare a site-ului mentionat, apare o alta modificare, ulterioara, insa tot cu data de 11 august; suma sa devine de 5,5 mil. de euro.

Citeste si:Florin Gardos
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies