Fabbrini, la o echipa din Play Off-ul Ligii I! Iftime anunta: "Am vorbit deja cu presedintele, saptamana viitoare se decide totul"

Fabbrini, la o echipa din Play Off-ul Ligii I! Iftime anunta: "Am vorbit deja cu presedintele, saptamana viitoare se decide totul"

Diego Fabbrini (28 de ani) ar putea schimba echipa la vara. El are sanse sa ramana tot in Liga I. Valeriu Iftime anunta ca "saptamana viitoare se decide".

Diego Fabbrini (28 de ani) a venit in Liga I in vara lui 2018 si a reusit sa impresioneze rapid. Un fotbalist deosebit de talentat, italianul a venit de la inceput avand promisiunea ca va fi lasat sa plece la prima oferta avantajoasa.

Iftime negociaza vanzarea la o echipa din Play Off


FC Botosani nu a reusit sa isi atinga obiectivul din acest sezon si sa se califice in Play Off-ul Ligii I, lucru care l-a dezamagit pe patronul Valeriu Iftime. Acest esec de a obtine biletele catre Play Off a schimbat si prognoza financiara, motiv pentru care Iftime recunoaste ca va face niste schimbari.

Valeriu Iftime a declarat pentru ProSport ca "a discutat cu presedintele unui club ca saptamana viitoare sa faca o oferta pentru Fabbrini".

"Daca eu ramaneam in Play Off era jucatorul meu. Eu aveam o intelegere semnata cu el legata de un anumit pret lunar, aveam un anumit tip de buget. Faptul ca nu am mai fost in Play Off, faptul ca nu am mai evoluat la fel i-am schimbat conditia financiara pentru contract. O sa-i dau o oferta de nivelul lui, ca el e totusi un jucator bun. In momentul asta nu mai am niste presiuni speciale pentru a-l tine la Botosani.

Recunosc ca in ianuarie m-am gandit foarte mult sa-l tin, i-am facut o oferta interesanta, ca el sa joace tot returul asta cu mine foarte serios, gandindu-ma ca vom juca in Play Off si in vara l-as putea vinde, cam asta a fost filosofia mea. Daca nu in vara, cel putin pana la 1 septembrie. De asta am facut o oferta mult mai speciala. Am vorbit cu presedintele clubului ca saptamana viitoare sa-i faca o oferta, o oferta rezonabila pentru un club din Romania, care tine de un nivel interesant al salariului. Sa vedem daca o accepta", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Diego Fabbrini a mai evoluat de-a lungul carierei la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia si Real Oviedo.

2 milioane euro a platit Birmingham in 2016 pentru a-l transfera de la Watford.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT