Explicatia portarului care a luat gol de la 40 de metri :) Niczuly, dupa executia lui Capatana: "Am crezut c-a vrut sa centreze"

Autor: Sport.ro
Luni 18 Decembrie 2017, 21:03

	Explicatia portarului care a luat gol de la 40 de metri :) Niczuly, dupa executia lui Capatana: "Am crezut c-a vrut sa centreze"

FC Voluntari a invins-o cu 3-0 pe Sepsi OSK, iar covasnenii ierneaza pe loc retrogradabil. Acestia ocupa pozitia a 13-a, cu 15 puncte, 6 mai multe decat Juventus.
 

Sepsi OSK a pierdut cu 0-3 meciul de la Voluntari, unul dintre goluri fiind de-a dreptul senzational. Capatana l-a invins pe Niczuly cu o executie "a la Hagi" de la 40 de metri, lateral stanga.

La final, Niczuly a explicat faza.

"Ne-au prins pe contraatac. Capatana a vazut ca eram iesit, eu am crezut ca va centra, dar el a avut o executie superba si din pacate pentru mine m-a invins. Eram avansat, ma asteptam sa paseze.

La pauza, antrenorul mi-a reprosat golul doi. Eu sper sa muncesc mai mult la antrenamente si sa demonstrez ca am valoare, chiar daca am gresit astazi.

Speram sa revenim mai puternici anul viitor si sper sa reusim sa ne salvam de la retrogradare. Avem un lot bun, vor mai veni jucatori, iar eu sunt sigur ca vom ramane in prima liga", a spus Roland Niczuly.

Al doilea român infectat cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess. Anunțul MAE
BRAT