Explicatia lui Mihai Stoica dupa scandalul din club: "Nu am lovit pe nimeni! Mi-am iesit din minti si am exagerat!"

Explicatia lui Mihai Stoica dupa scandalul din club: "Nu am lovit pe nimeni! Mi-am iesit din minti si am exagerat!"

Directorul sportiv al Stelei a confirmat ca a fost implicat intr-un scandal intr-un club.

Mihai Stoica a explicat ce s-a intamplat vineri noapte in clubul LOFT cand a izbucnit o bataie in care a fost implicat Dan Petrache, iubitul Teodorei Stoica, fiica lui MM. El a dezmintit insa ca ar fi lovit pe cineva sau ca ar fi fost lovit la randul sau.

"Am iesit a 2 a oara in club in ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pt Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase intr-un incident. In interiorul clubului, am aplanat conflictul, afara mi-am iesit din minti si am exagerat, urland, in momentul in care cineva l-a bruscat pe Dan, desi parea ca se linistise. Nu-l cautionez, a gresit, nu e prima oara, dar sper sa fie ultima. Am facut ce ar face orice barbat pt familia sa, pt ca el, alaturi de copilul meu pe care-l iubesc neconditionat, este familia mea.
P.S. Azi dimineata am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-invinetit" a scris Mihai Stoica pe contul sau de Facebook.

Scandal monstru in club

"Am ajuns in club dupa ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masa mai erau fata lui, Teodora, dar si iubitul ei, Dan Petrache. A fost si Marius Ianuli, dar si alte personaje. La un moment dat a inceput un scandal monstru, pur si simplu s-au luat la bataie. Nu stiu exact de la ce s-au luat... Se bateau ca in luptele de strada. Se bateau...."

"Au venit bodyguarzii clubului, au incercat sa-i opreasca, dar nu au reusit si au sunat sa vina ajutoare. Petrache a sarit sa se bata cu unul, era tinut de cinci, sase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sarit MM si Teodora si se bateau cu unii de la masa de langa. S-au batut in jur de cinci minute".

"MM Stoica a inceput sa arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masa! S-au impins in club, pana au iesit afara, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe langa ei erau doar sticle sparte si cioburi. Lumea a fugit, nu stia pe unde sa iasa. Mache a iesit pe usa din spate cand a inceput scandalul, a disparut imediat. Era totul spart in jurul lor"

"Apoi, s-au batut in curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beti, terminati, nu se tineau pe picioare! Petrache a cazut intr-un sant in parcarea de langa, a cazut intr-un gol acolo. MM urla in curte ca «Va omor pe toti!». Arunca in parcare cu sticlele de bautura, toti prietenii lui incercau sa-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la fata, se invinetise... Au fost scene socante!".

O alta persoana sustine ca i s-a cerut sa tina ascunsa aceasta poveste. "Stiu tot ce s-a intamplat in club, am fost sunat de mai multa lume ca sa mi se povesteasca. Inclusiv unii dintre cei care au fost implicati mi-au transmis: «Nu incercam sa facem ceva ca sa nu apara nimic in presa?»"

La scena ar fi asistat si "Mache", directorul sportiv al echipei lui Becali. Acesta era deja suparat pe MM si a lasat sa se inteleaga ca acesta va fi demis daca Valentin Costache de la Dinamo va ajunge la CFR Cluj in aceasta iarna.

MM Stoica este eliberat conditionat dupa 2 ani de detentie in Dosarul Transferurilor, cand a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies