EXECUTAT DE LA LOJA? Cine a decis schimbarea lui Aganovic din meciul cu Viitorul

EXECUTAT DE LA LOJA? Cine a decis schimbarea lui Aganovic din meciul cu Viitorul

Steaua - Viitorul. 2-0. Minutul 75. Reghe facuse deja doua schimbari si o pregatea pe a treia. Doar ca mutarea a fost surprinzatoare: Aganovic, jucator intrat in minutul 50.

Steaua isi epuiza in acel moment toate schimbarile facute in meciul cu Viitorul, iar Reghecampf decidea sa il scoata pe Aganovic de pe teren dupa doar 25 de minute de joc si un moment in care mijlocasul avusese o dubla ocazie la poarta Viitorului lui Hagi.

Reghecampf si-a justificat decizia la finalul meciului spunand ca "Aganovic nu a intrat bine, am strigat de cateva ori sa urce mai sus sa faca pressing, sa se intoarca mai repede cu mingea. Voi schimba orice jucator care nu da randament, dar asta nu inseamna ca acel jucator nu e valoros"

Gazeta Sporturilor sustine astazi ca nu Reghecampf a fost cel care a decis ca Aganovic sa intre inlocuit de Tosca, ci Gigi Becali, care ar fi trimis un mesaj de la loja sa nu-l maivada pe croat in teren pentru Steaua.

Tosca a fost introdus in locul acestuia, iar Moke a urcat si i-a luat locul la mijlocul terenului.

Steaua - Viitorul ramane insa un meci al deciziilor ciudate. Brandan a fost scos de Hagi dupa prima jumatate de ora din cauza erorilor facute la ambele goluri, pentru ca acelasi Hagi sa il scoata pe Alexandru Stoica dupa 26 de minute de joc in repriza secunda, nemultumit de forma aratata in teren.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies