EXCLUSIV | Tot mai greu de refuzat: Astra a primit o oferta de un milion de euro pentru goleadorul sau. Alibec, in locul lui Budescu

EXCLUSIV | Tot mai greu de refuzat: Astra a primit o oferta de un milion de euro pentru goleadorul sau. Alibec, in locul lui Budescu

Marius Sumudica a plecat in cantonamentul din Cipru cu vedetele Budescu si Alibec, insa nu stie daca se va si intoarce cu ei. In cazul primului dintre ei, situatia pare sa se fi "racit", dupa ce negocierile cu oficialii unui club din Golf s-au impotmolit, iar cele cu Steaua s-au oprit la cererea patronului Niculae.

Daca sansele ca Budescu sa mai porneasca intr-o aventura in zona Golfului par a fi mult mai mici decat in urma cu o saptamana, colegul sau din ofensiva Astrei, Denis Alibec, au devenit brusc mai mari.

Asta dupa ce la Giurgiu a sosit o oferta egala cu pretul fixat de oficialii clubului atacantului de 25 de ani.

Pe numele lui Denis Alibec a fost facuta o oferta de 1.000.000 euro. O formatie din zona Golfului, spun sursele www.sport.ro, vrea sa-l ia pe atacant.

Pretul de un milion de euro este cel pe care Petre Buduru, presedintele CA al Astrei, l-ar fi cerut si la discutiile cu scouterii unor echipe din Anglia si Turcia.

"Pentru Alibec au venit doi impresari, unul din Anglia si altul din Turcia. Le-am dat termen de gandire si o suma stabilita dupa o discutie cu patronul. E cam aceeasi suma ca la Budescu. Pentru De Amorim s-a aratat interesata doar Steaua la inceput, dar in ultima vreme nu am mai discutat", spunea Buduru ieri.

Denis Alibec a jucat in 23 de meciuri pentru Astra in acest sezon, marcand 11 goluri si oferind alte 6 pase decisive

52 de meciuri are Alibec la Astra si 26 de goluri de la transferul la Giurgiu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies