Liga 1

EXCLUSIV REACTIA LUI BARBOIANU! "A spus ca are dovezi ca am facut blat cu Steaua, vreau sa le vad!" Prima reactie a jucatorului

Barboianu a fost acuzat de Negoita ca a facut blat cu Steaua.
Reactia lui Argaseala dupa acuzele lui Negoita
Lista greselilor facute de Barboianu cu Steaua
Reactia LPF dupa acuzele de blat

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 18:47

"Sunt acuzatii foarte grave care imi strica imaginea total, munca mea, anii mei, tot ce am reusit sa fac eu pana acum, ganditi-va ca am inceput sa fac fotbal de al 7 ani jumatate si m-am straduit sa ajung la acest nivel ca sa ce, sa fiu acuzat de asa ceva. Tremur, nu imi vine sa cred aceste acuzatii, imaginea mea si munca mea si toti anii in care am tras au fost patate enorm in acest moment. Am declarat si ieri, va jur cu mana pe inima ca nu am luat parte la un meci trucat, foarte multa lume ma cunoaste din pacate a spus ca are dovezi... de fapt din fericire pentru mine a spus ca are dovezi, vreau sa le arate, sa dovedeasca tot ce a spus, lucrurile nu vor ramane asa pentru ca imaginea mea e facuta praf.", a spus Barboianu, care a continuat sa spuna ca inca nu a luat o hotarare cu privire la ce va face in urmatoarele zile in ceea ce priveste declaratiile patronului de la Dinamo.

Te gandesti sa il dai in judecata?
Ma intalnesc acum cu persoanele care imi sunt apropiate si ma ajuta in aceste momente si vom lua cea mai buna pentru mine.

Negoita ti-a spus lucrurile astea in fata?
Am fost chemat la club de catre domnul Negoita dar nu m-am intalnit cu dansul, a transmis sarcini cuiva sa imi rezilieze contractul, le-am spus si eu ca voiam oricum sa plec de la Dinamo in vara.

A uitat domnul Negoita ce ai facut bine la Dinamo?
Se pare ca lucrurile bune facute de mine la Dinamo au fost uitate, imi aduc aminte ca dupa acel meci am fost apreciat. Cand faci lucruri bune nu observa nimeni cand faci o greseala te acuza toata lumea. Nu pot sa cred aceste acuzate.

Te-ai intalnit inainte de derby cu cineva de la Steaua?
Inainte de derby nu m-am intalnit cu nimeni, singurul prieten de la Steaua este Tucudean. Am vorbit cu George dar nu acum, dupa acest episod. Voi face ceva pentru ca nu pot sa las lucrurile asa. Dansul a spus ca are dovezi, vreau sa le vad. Voi vedea ce decizie voi lua apoi.

Crezi ca mai prinzi vreun transfer la o echipa in acest moment?
Credeti-ma ca acum nu ma gandesc la un transfer. Viata de fotbalist merge inainte. Eu ma simt curat, am curaj sa merg cu pieptul in fata si cu capul sus oriunde.

Modifică setările cookies